Nämä
houkuttelevasti tuoksuvat pienet herkkuleivät valmistuvat nopealla
tahdilla. Lähes yhtä nopealla tahdilla ne on myös syöty viimeistä
murua myöten. Päälle leivät eivät kaipaa kuin sipaisun voita.
JUUSTO-YRTTILEIVÄT
3,5
dl vehnäjauhoja
2
tl leivinjauhetta
0,5
tl suolaa
2
dl juustoraastetta
noin 2 rkl tuoreita yrttejä silputtuna (esimerkiksi persiljaa, timjamia
ja rosmariinia)
50
g voita sulatettuna
2
tl hunajaa
2,5
dl kylmää maitoa
Sekoita
vehnäjauhoihin leivinjauhe ja suola. Raasta juusto ja silppua yrtit.
Ripottele juustoraaste ja yrttisilppu jauhojen sekaan. Lisää
sulatettu rasva, hunaja ja maito mukaan. Sekoita nopeasti taikinaksi,
älä vaivaa. Jaa taikina leivinpaperin päälle kuuteen osaan ja
taputtele jauhojen avulla litteiksi leiviksi. Paista leipiä 225
asteessa noin 10 minuuttia.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti