maanantai 30. syyskuuta 2013

CANNELLONIT



Cannellonit voi valmistaa samoista aineksista kuin lasagnen. Usein täytteenä on jauhelihaa tai kasviksia. Siskonmakkaratäyte sopii myös hyvin, todistin sen viikonloppuna. Cannellonit maistuivat yllättävän hyviltä myös lämmitettyinä.


CANNELLONIT SISKONMAKKARATÄYTTEELLÄ
noin 16 kpl cannelloniputkia
Täyte:
500 g siskonmakkaraa
1 kananmuna kevyesti vatkattuna
50 g korppujauhoja
1 dl parmesaanijuustoraastetta
½ dl persiljasilppua
mustapippuria myllystä
suolaa maun mukaan
Kastike:
1 sipuli silputtuna
2 valkosipulinkynttä hienonnettuna
500 g tomaattimurskaa
70 g tomaattipyreetä
oreganoa
timjamia
basilikaa
mustapippuria myllystä
suolaa maun mukaan
Pinnalle:
150 g mozzarellaa ja emmentaljuustoa raastettuna
tuoreita yrttejä

Täyte: Puserra siskonmakkaramassa kuoristaan kulhoon, lisää kananmuna, parmesaanijuustoraaste, persiljasilppu ja mustapippuria sekä halutessa vähän suolaa, sekoita hyvin. Täytä cannelloniputket massalla joko pienellä lusikalla veitsellä auttaen tai pursota täyte putkiin, pursottaminen on huomattavasti nopeampaa. Laita täytetyt cannellonit voideltuun uunivuokaan. Kastike: Kuullota sipulit, lisää tomaattimurska ja pyree sekä mausteet. Anna kiehua hetki, soseuta. Lusikoi tomaattikastike cannellonien päälle. Ripottele pinnalle juustoraastetta. Paista 220 asteessa noin 20 minuuttia.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti