sunnuntai 11. toukokuuta 2014

SARDIINI SYDÄN VALKKARI

Raikkaan ja puolimakean valkoviinin seuraksi sopii hienosti sardiini-oliivipiirakka.


SARDIINI-OLIIVIPIIRAKKA
120 g sardiineja öljyssä
2 kananmunaa
2,5 dl maitoa
1,5 dl vehnäjauhoja
100 g emmentaljuustoa raastettuna
100 g kalamataoliiveja kivettöminä

Hienonna sardiinit öljyn kanssa. Sekoita sardiinit, munat, maito ja jauhot. Voitele uunivuoka ja asettele kokonaiset kivettömät kalamataoliivit vuoan pohjalle. Kaada taikina vuokaan oliivien päälle. Paista piirakkaa 200 asteessa noin 25 minuuttia. Leikkaa suupaloiksi. Hyvää sekä lämpimänä että kylmänä.


1 kommentti:

  1. Resepti vaikuttaa herkulliselta, tätä on pakko kokeilla :)!

    VastaaPoista