tag:blogger.com,1999:blog-6377469174191175575.post5998752145441930796..comments2023-09-22T11:54:32.823+03:00Comments on Tuulikummun keittiössä: Suussa sulavaa pihviäKaisa Sillanpään ruokablogihttp://www.blogger.com/profile/05479285571274235852noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-6377469174191175575.post-12968580884782029442015-10-04T15:09:18.942+03:002015-10-04T15:09:18.942+03:00Yllä olevssa reseptissäni lukee näin:
Sekoita mari...Yllä olevssa reseptissäni lukee näin:<br />Sekoita marinadin ainekset. Laita pihvit marinadiin ja nosta jääkaappiin marinoitumaan pariksi tunniksi.<br />Nosta pihvit pois marinadista. Ota marinadi talteen. Paista pihvejä parilapannulla 3 minuuttia/puoli. Laita pihvit paistamisen jälkeen folion sisään vetäytymään noin 10 minuutiksi. Eli paista pihvejä vain kerran kummaltakin puolelta ja nosta heti pois pannulta. Tietysti lihan laatu voi vaihdella ja kohdallesi on sattunut sitkeää lihaa.Kaisa Sillanpään ruokablogihttps://www.blogger.com/profile/05479285571274235852noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6377469174191175575.post-88900323206045281642015-10-04T14:32:49.254+03:002015-10-04T14:32:49.254+03:00Valmistin ruokaa IRISH HEREFORD SIRLOIN STEAKS LI...Valmistin ruokaa IRISH HEREFORD SIRLOIN STEAKS LIHASTA ohjeen mukaan. Paisto ensin hetki molemmin puolin kuumalla pannulla ja sitten miedommalla lämmöllä ohjeen mukaan. Pihvistä tuli todella sitkeää ja se oli kaikkea muuta mitä odotin hyväksi mainostetulta lihalta. Aivan kamalaa suoraan sanottuna. Anonymousnoreply@blogger.com